Confi-training

Voor wie

Kickboksen is voor iedereen, jong of oud, mobiel of minder mobiel, sportief of niet, psychisch kwetsbaar of niet, het maakt niet uit.
Door te kickboksen ga je uit je hoofd en in je lijf, even niet piekeren, maar (weer proberen te) voelen.
In alle trainingen staat het aanleren van de juiste techniek boven het leren vechten. Vechten kan iedereen, echter draait het in het kickboksen om controle, ademhaling, bewustzijn en focus.

Confi-Training richt zich hoofdzakelijk op: Dames en Jeugd die willen werken aan: zelfvertrouwen, mindset, focus, ademhaling & bewustwording.
Daarnaast is er een groep voor mensen met de ziekte van Parkinson of met een andere vorm van NAH
Tijdens de trainingen maken we gebruik van: de kracht van je ademhaling, bewustwording mbt je lichaamshouding, mindfulness en stiltes (en proberen te voelen ipv te denken)

Zoals je eerder hebt kunnen lezen heb ik ruime ervaring binnen de (vecht)sport en in het (samen)werken met mensen die hun rugzak vol levenservaring meedragen.
Ik heb gezien en zelf ervaren wat kickboksen op kan leveren, zowel bij cliënten binnen de ggz als tijdens mijn reguliere kickbokslessen.
Daarnaast heb ik zelf PTSS opgelopen tijdens mijn werk binnen de ggz. Daardoor ben ik me nog bewuster geworden van de essentie van het in beweging blijven om het hoofd leeg te maken, focus te verleggen en bewust(er) te worden hoe je lijf reageert. Je ademhaling vertelt wat er in je lichaam gebeurt.

Dit komt met grote regelmaat ook voor bij de klanten die ik train. Dit laat maar weer zien dat Kickboksen heel goed als spiegel gebruikt kan worden en dat bokstherapie kan helpen.
Meer informatie over de therapeutische kant van het kickboksen en waarbij je dit kunt inzetten kun je hier lezen.


Trainen bij Confi-Training staat garant voor:

* Kwaliteit, ervaren en gediplomeerde trainster
* Persoonlijke aandacht door kleine groepen
* Ladies only lessen (in afgeschermde ruimte)
* Focus op techniek ipv leren vechten
* Ademhalling & Bewustwording
* Gelijkwaardigheid
* Respect voor jezelf en elkaar
* Fun
* Mindset


Nieuwsgierig wat kickboksen voor jou kan betekenen, lees rustig de website door en wees welkom voor 2 gratis proeflessen.
Bel, mail of app om je vragen beantwoord te krijgen

OSU!
Saskia


(Osu is een samenvoeging van twee woorden uit de vechtsport: Oshi betekent “duwen of vooruitstrevend”
Shinobu die betekent “te verdragen” Zo kan Osu geduld, vastberadenheid en volharding betekenen. Als je je eigen grenzen verlegt, gebruik je Osu!)
Daarnaast gebruik je OSU als uiting van respect naar de dojo, je trainer en je tegenstander / trainingspartner

De weg naar het doel begint met een eerste stap